RUGSĖJO PIRMOSIOS ŠVENTĖ

2023-2024 m. m. rugsėjo 1-oji prasidėjo švente gimnazijos kieme. Į ją susirinko mokiniai, mokytojai, tėveliai, svečiai. Dvyliktokai į šventę palydėjo gausų būrį pirmokėlių. Jų šiemet devyniolika, kaip, beje, ir dvyliktokų.

Mokslo ir žinių dieną į gimnaziją atvyko svečių: Alytaus rajono savivaldybės merė Rasa Vitkauskienė, merės patarėja Agnė Mažeikienė, Miroslavo seniūnijos seniūnė Oksana Čeponienė, UAB SDG atstovai.

Merė R. Vitkauskienė sveikino visus su naujų mokslo metų pradžia ir kalbėjo, kad mokykloje sužinoma ne tik įvairių dalykų žinių, bet išmokstamos itin svarbios žmogui pamokos – draugystės, nuoširdumo, pasitikėjimo. Viešnia pirmokams įteikė Alytaus rajono savivaldybės įsteigtas dovanas – pirmoko lagaminus. Jie užpildyti visomis būtinomis pirmokams kanceliarinėmis priemonėmis.

Gimnazijos direktorė Sonata Gražulienė linkėjo visiems gerų, įdomių, prasmingų mokslo metų bei įveikiamų iššūkių. Praėjusių mokslo metų pirmūnams įteikė padėkas.

Sveikinimo žodžius tarė seniūnė Oksana Čeponienė. UAB SDG atstovė kalbėjo apie mokinių saugumą kelyje ir pirmokėliams įteikė dovanėles: atšvaitus bei liemenes.

Dvyliktokai tarė padrąsinančius žodžius pirmokams (juk ir jie kažkada tokie buvo!), įkvepiančius – mokiniams, padėkos – mokytojams.

Muzikinius sveikinimus dovanojo ketvirtos klasės mokinės bei aštuntokas Rokas.

Šventė, nuspalvinta ryškiaspalvėmis gėlėmis, įvairiaspalviais balionais, nuoširdžiomis šypsenomis pradėjo dar vienus mokslo metus.

Sėkmingų metų visiems!

Direktoriaus pavaduotoja ugdymui                              Rasa Žilinskienė