MIROSLAVO GIMNAZIJOS MOKINIŲ TARYBOS PIRMININKO RINKIMAI 2021

Rugsėjo mėnesį Miroslavo gimnazijoje įvyko mokinių tarybos pirmininko rinkimai. Šiais metais dėl mokinių tarybos pirmininko posto varžėsi du kandidatai – IIg klasės mokiniai Alanas Rudaitis ir Kamilė Žąsaitytė. Pirmasis jaunuolių iššūkis – pristatyti savo išsikeltus tikslus visai gimnazijos bendruomenei. Su šia užduotimi abu kandidatai susitvarkė puikiai, jų prisistatymai buvo iškabinti gimnazijos erdvėse, todėl visi norintys galėjo dar labiau išanalizuoti moksleivių įžvalgas bei pažadus. Abu pretendentai atsakingi, veiklūs, siekiantys garsinti gimnazijos vardą…

     Užvirus įnirtingai kovai, mokiniams buvo be galo sunku išsirinkti, kuris kandidatas apgins jų poreikius bei padės įgyvendinti jų idėjas ir pasiūlymus. Kad būtų lengviau išsiaiškinti, kuris rinkimų dalyvis tapo nugalėtoju, buvo suburta komisija. Ją sudarė 7 klasės mokinys Tajus Dambrauskas ir IVg klasės mokinės Rugilė Januškauskaitė, Eglė Žilinskaitė bei Kamilė Valvonytė. Rugsėjo 22 dieną galutinai suskaičiavus mokinių balsus, paaiškėjo, kad mokinių tarybos pirmininku tapo Alanas Rudaitis. Susitvarkyti su naujomis pareigomis jam padės būrys mokinių tarybos narių.

     Miroslavo gimnazijos direktorė Sonata Gražulienė ir direktoriaus pavaduotoja ugdymui Rasa Žilinskienė susitikimo su mokinių taryba metu pasveikino naują komandą bei palinkėjo sėkmingų, sveikų ir kūrybingų metų. Tikimės, jog ši komanda taps stipriu branduoliu, kuris į gimnazijos gyvenimą ne tik įneš naujų vėjų, tačiau kartu įgyvendins iškeltus tikslus bei padės sustiprinti gimnazijos bendruomenės narių tarpusavio ryšį.

Belieka palinkėti SĖKMĖS!

Mokinių tarybos pirmininko pavaduotoja Kamilė Valvonytė