Miroslavo seniūnijos sporto šventė 2020

Rugpjūčio 29 dieną Miroslave organizuota seniūnijos šventė. Dieną vyko sportinės veiklos, kurios stebino dalyvių gausa. Sportininkai dalyvavo krepšinio 3×3 varžybose bei baudų ir tritaškių metimo konkursuose. Mažieji savo jėgas išbandė judriuosiuose žaidimuose ir taikliai mėtė smiginį.

Sporto varžybos pradėtos baudų metimais. Šiame konkurse dalyvavo 28 vaikinai ir 14 merginų. Taikliausi buvo Romas Navakauskas ir Ligita Labanauskaitė, antra vieta atiteko Erikui Žuklijai ir Ramintai Ališauskaitei, trečioji – Justinui Kochanskui ir Austėjai Dzikavičiūtei.

Tritaškių metimo konkurse taikliausias buvo ir I vietą iškovojo Ugnius Valentukevičius, antroji vieta atiteko Deividui Navakauskui, o trečioji – Lukui Januškauskui. Prizininkai buvo apdovanoti taurėmis.

Krepšinio turnyre 3×3 dalyvavo 10 komandų iš Alytaus rajono ir miesto. Jos burtų keliu pasiskirstė į du pogrupius. Po įtemptų kovų paaiškėjo turnyro nugalėtojai. Trečioji vieta atiteko komandai „Kryžkelių plienas“, antrąja vieta tenkinosi komanda ,,Pikaso“ iš Alytaus, o pirmąją vietą iškovojo „Vėjas nupūstas“ iš Miroslavo. Komandos nugalėtojos buvo apdovanotos prizais ir medaliais.

Vakare Miroslavo Švč. Trejybės bažnyčioje buvo aukojamos Šv. Mišios, po kurių Miroslavo gimnazijos Jaunieji šauliai su būrelio vadove Aušra Asakavičiene ir programos ,,Jaunimas gali“ auklėtiniai su trenere Ingrida Rauličkiene dalyvavo iškilmingoje šventinėje eisenoje.

Džiaugiamės galėdami dalyvauti tradicinėje, kasmetinėje Miroslavo sporto šventėje 2020, kurią finansavo Alytaus rajono savivaldybė.

 

Mokytoja Aušra Asakavičienė